Skip to content

Picassent rep quasi 1 milió d'euros de l'IVACE per a millorar els polígons industrials

L’Ajuntament de Picassent rebrà quasi un milió d’euros, per part de l’IVACE, que destinarà a la millora dels polígons industrials. La subvenció, per import de 985.000 euros és de caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019. No obstant això, l’Ajuntament també aportarà 185.000 euros, una quantitat que s’ha pogut emprar per a aquesta fi gràcies a una modificació de crèdits aprovada en la sessió plenària de juliol.

En el cas del polígon de Picassent, al qual es destinarà 665.086 euros, cal destacar que, sent el més antic, amb 45 anys d’existència, les millores s’emmarcaran dins d’un perímetre de més d’un milió de metres quadrats.

L’objectiu principal serà el de millorar la vigilància amb un circuit tancat connectat les 24 a la Policia Local. A més, la mobilitat també serà una de les tasques a tindre en compte, per la qual cosa s’instal·laran passarel·les per als vianants i es renovaran les zones verdes amb la implantació de recorreguts biosaludables.

Una de les inversions més importants en aquesta zona industrial, que ascendeix als 310.000 euros estarà destinada a la millora viària. Quant al polígon Canyada de Codonyers, està situat al sud-est de la població, en un enclavament estratègic ja que pot accedir-se al mateix des de la V-31 com des de la A-7.

Per això, el principal objectiu de modernitzar aquest polígon resideix en la necessitat d’impulsar-lo i aconseguir el 100% de la seua ocupació. La intenció de l’Ajuntament és dotar-lo d’un circuit de vigilància que permeta a la Policia Local conéixer el que ocorre a cada moment, no obstant això, la millora de l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica o energies renovables, també serà una mesura en matèria de seguretat.

D’altra banda, també es vol dotar a l’entorn de zones verdes, així com crear una eina web amb informació del polígon que permeta connectar les zones industrials i donar a conéixer els serveis, empreses i ubicació.

La senyalització i identificació dels carrers també tindran una partida pressupostària dels 320.546 euros que l’IVACE cedirà a Picassent per a aquest polígon. Per part seua, l’Ajuntament de Picassent, va mostrar la seua satisfacció per l’obtenció d’aquesta important ajuda.