Skip to content

AVÍS LEGAL

Titularitat de la web
picassent.es és un domini en internet de titularitat:

Ajuntament de Picassent
Pl. de l’Ajuntament, 19 – CP: 46220
Telèfon: 96 123 01 00

L’Ajuntament, mitjançant aquest espai web, posa a la disposició dels diferents usuaris l’accés i l’ús dels serveis i la informació referits tant al seu àmbit d’actuació com, si es dona el cas, proporcionat per tercers.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament o de tercers que han autoritzat el seu ús.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal manera que es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa de l’Ajuntament.

TERMES I CONDICIONS D’ÚS

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condició d’usuari implica la total acceptació de les condicions establides en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d’ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar la disposada per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Quan siga necessari l’ús d’una contrasenya o nom d’usuari per a accedir a algun contingut o servei d’aquest lloc web, l’usuari queda obligat a mantindre-la en secret i a fer un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya l’usuari respondrà de l’ús que d’ella hagen pogut fer terceres persones.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.

L’Ajuntament no és responsable del mal ús que els usuaris realitzen dels continguts del seu lloc web i es reserva el dret d’actualitzar, modificar, conservar, eliminar, o impedir l’accés a qualsevol contingut que aparega en el mateix o de tancar-lo sense previ avís.

L’Ajuntament no és responsable dels continguts situats fora del seu web, en els llocs de web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant o a través d’enllaços situats en el lloc web de l’Ajuntament. En el cas de fòrums oberts o espais d’opinió en les seues pàgines web, l’Ajuntament s’obliga a controlar les opinions o informacions bolcades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions. L’Ajuntament serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a l’Ajuntament, o com a conseqüència d’ajustos o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Ajuntament.

La informació administrativa publicada en aquest lloc web té caràcter merament orientatiu; per tant, ni subsisteix la publicitat dels documents que hagen de publicar-se en Diaris i Butlletins Oficials, l’edició dels quals és l’únic instrument que dona fe de l’autenticitat i del contingut d’aquests, ni de la mateixa pot derivar-se efecte jurídic vinculant algun, devent l’usuari contrastar la citada informació amb l’existent en els Diaris i Butlletins Oficials, en el seu cas, o amb l’obrant en les dependències pertinents de l’Administració. En concret, aquesta informació no podrà ser vinculant en la resolució de procediments administratius ni al·legar-se en els processos contradictoris amb l’Administració Pública. En conseqüència, l’Ajuntament no es fa responsable dels possibles danys i perjudicis que l’ús d’aquesta informació puga ocasionar. L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els termes i condicions establits en el present Avís Legal.